Semineu electric de perete TESY WEF200SRELW TR | Review si Pareri utile

0
(0)

TESY WEF200SRELW TR este un model de semineu electric de perete ce creeaza un efect asemanator cu flacara reala oferind o atmosfera placuta si primitoare in casa. Poate fi o varianta interesanta, dar mai intai va propunem sa descoperiti cateva informatii utile despre produs.

Semineul electric TESY WEF200SRELW TR este dotat si cu termostat electronic ce atinge 38% din maxim 40% din efecienta energetica sezoniera. Imbunatateste confortul termic si are capacitatea de a schimba automat modul de incalzire in functie de temperatura setata si temperatura din incapere. Prezinta doua nivele de putere si anume 1000 W si 2000 W.  Regulatorurl elctronic al temperaturii permite setarea acesteia in intervalul 15-30 de grade Celsius. Totodata, beneficiaza si de protectie impotriva supraincalzirii pentru o functionare sigura. In plus, este prezent si timer-ul astfel ca puteti programa aparatul sa functioneze saptamanal in anumite intervale.

Daca doriti sa achizitionati un semineu si pentru incalzirea camerei, atunci trebuie sa stiti ca acest model este potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 13-16 mp. Totodata, dimensiunile produsului sunt de 56.2 cm inaltime, 89 cm latime si 14 cm adancime. De asemenea, este bine de stiut ca poate fi controlat atat cu ajutorul panoului de control, cat si prin intermediul telecomenzii cu care vine la pachet.

Descopera oferta de astazi!

Semineul electric TESY WEF200SRELW TR este un model interesant, cu multiple optiuni ce ofera un design aparte integrandu-se usor in orice decor. Cumparatorii sustin ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest model care arata bine si care s-a integrat usor in locuinta lor. In plus, sunt de parere ca vine la pachet cu un raport calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TESY WEF200SRELW TR

9.5

Calitate

9.4/10

Design

9.6/10

Functii

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Reglare temperatura
  • Protectie impotriva supraincalzirii
  • Temporizator saptamanal
  • Usor de controlat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu