Semineu electric Stone & Lorence, Dimensiuni (I*L*A) :880*1180*305 mm Review si Pareri

0
(0)

Semineul electric Stone & Lorence aduce un amestec perfect intre eleganta si eficienta in domeniul incalzirii. Construit din MDF si sticla, acest semineu nu doar serveste ca o sursa de caldura, ci si ca un element decorativ sofisticat pentru orice incapere.

Cu o putere de 1500 W, aeroterma integrata asigura o incalzire rapida si eficienta, in timp ce cele doua trepte de putere ofera flexibilitate in functie de nevoile specifice ale utilizatorului. Recomandat pentru incaperi cu o suprafata de pana la 15 metri patrati, semineul este potrivit pentru diverse spatii, de la dormitoare la birouri.

Functia de timer, cu o durata de pana la 4 ore, adauga practicitate in utilizare, permitand programarea oprii automatice. Reglarea intensitatii flacarii contribuie la crearea unei atmosfere personalizate si relaxante.

Pentru siguranta utilizatorilor, semineul Stone & Lorence este echipat cu un termostat de siguranta si protectie la supraincalzire. Astfel, utilizatorii se pot bucura de caldura fara a-si face griji cu privire la siguranta.

Telecomanda inclusa faciliteaza controlul la distanta, oferind utilizatorilor posibilitatea de a ajusta setarile in functie de preferinte. Cu atentie la detalii si tehnologie avansata, semineul electric Stone & Lorence adauga nu doar caldura, ci si un plus de rafinament oricarui spatiu.

Dimensiunile produsului sunt de 88 cm inaltime, 118 cm latime si 30.5 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, semineul electric Stone & Lorence reprezinta o alegere ideala pentru cei care cauta nu doar o sursa eficienta de incalzire, ci si un element de design elegant. Cu caracteristici precum timerul, telecomanda si posibilitatea de reglare a intensitatii flacarii, acesta aduce un nivel superior de confort in locuinta. Construit cu atentie la detalii si dotat cu tehnologie avansata, acest semineu se integreaza perfect in orice spatiu, oferind o atmosfera calda si placuta. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de alegerea facuta declarand ca este un produs de calitate, care arata foarte bine si s-a dovedit a fi si foaret eficient. Se integreaza usor in decorul camerei si este usor de montat. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Semineu electric Stone & Lorence

9.8

Calitate

9.8/10

Design

9.8/10

Functii

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design deosebit
  • Incalzire suprafate de pana la 15 mp
  • Telecomanda

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu