Semineu electric Galiot alb, Dimensiuni (IxLxA): 700x1800x330 mm Review si Pareri

0
(0)

Semineul electric Galiot alb este un model deosebit din punct de vedere estetic, ce ofera un mod de functionare eficient si sigur. Daca este o optiune buna si pentru  nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Semineul electric Galiot alb prezinta o putere de 1500 W si este prevazut cu doua trepte de putere, putand face fata unei suprafete de pana la 15 mp. Astfel, acesta nu are doar rol estetic, ci si functional.

Beneficiaza de elemente architectonice cu origini aristocratice, fiind usor de integrat in diferite tipuri de decor. Pentru ca acesta nu genereaza focuri reale, ofera protectie si siguranta si pentru cei mici. Semineul poate fi pornit sau inchis manual ori din telecomanda, ba chiar il puteti preseta si cu ajutorul functiei timer pentru maxim 7 ore.

In acelasi timp, prezinta efect de flacara 3D, ceea ce face sa para cat mai reala. Intensitatea flacarii poate fi reglata cu ajutorul telecomenzii din dotare sau utilizand panoul de control. Totodata, semineul ofera un mod de functionare sigur, beneficiind de termostat de siguranta ce previne supraincalzirea produsului.

Dimensiunile produsului sunt de 70 cm inaltime, 180 cm latime si 33 cm adancime, avand o greutate de 55 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui semineu electric bun, modelul Galiot alb ar putea fi o varianta de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca semineul arata foarte bine si creeaza un mediu ambiant foarte placut. Este usor de setat, incalzeste bine camera unde este amplasat, iar dupa parerea lor au facut cea mai buna alegere. In plus, considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Galiot alb

9.7

Calitate

9.7/10

Design

9.8/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design deosebit
  • Incalzire
  • Siguranta in utilizare
  • Timer

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu