Termosemineu pe lemne, brichete si carbune Ferroli Mirano H Review si Pareri

0
(0)

Ferroli Mirano H este un termosemineu care poate functiona pe lemne, brichete sau carbune oferind confortul termic de care locuinta voastra are  nevoie. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Termosemineul Ferroli Mirano H este potrivit pentru incalzirea centralizata prin intermediul radiatoarelor, oferind o buna ambianta. Are la baza materiale de calitate, sigure, pentru o functionare eficienta, desigur, in conditiile respectarii instructiunilor de instalare si utilizare.

Produsul include usa de laimnetare cu gram din sticla termorezistenta, oferind siguranta in exploatare si valente estetice produsului. Corpul semineului este realizat din tabla din otel tratat, sudata si vopsita cu vopsea termorezistenta. Beneficiaza de finisaj premium pentru o ambianta placuta in orice camin.

Ferroli Mirano H preiznta tiraj natural si semonteaza pe podea. Prezinta o putere nominala de 22 kW, o temperatura maxima de lucru de 350 de grade Celsius, iar volumul camerei de ardere este de 130 mc.

Dimensiunile produsului sunt de 49 cm lungime, 105 cm inaltime si 46 cm adancime, avand o greutate de 98 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, Ferroli Mirano H este un termosemineu foarte bun ce poate constitui o sursa de incalzire a casei eficienta. Cumparatorii sunt multumiti de acesta si declara ca functioneaza in parametri optimi. Este usor de utilizat si corespunde nevoilor sale. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ferroli Mirano H

9.4

Calitate

9.4/10

Design

9.4/10

Functii

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Randament bun
  • Siguranta in utilizare
  • Usor de folosit

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu