Semineu electric incorporabil Star-Light SEG-2000BI – Review si Recomandari

0
(0)

Star-Light SEG-2000BI  este un model de semineu electric incorporabil care se remarca prin design-ul deosebit, dar si prin functionalitate, putand fi folosit si ca sursa de incalzire. Vine la pachet cu o serie de avantaje despre care vom discuta pe larg in continuare.

Semineul electric Star-Light SEG-2000BI este prevazut cu o putere de 2000 W si poate incalzi o incapere cu suprafata de aproximativ 30 mp.  Beneficiaza de display LED cu ajutorul caruia poti monitoriza si poti realiza setarile dorite. Pune la dispozitie doua trepte de putere pentru obtinerea temperaturii dorite mai usor.

Totodata, aparatul beneficiaza de functie de protectie pentru supraincalzire oprind semineul in cazul in care temperatura interna creste peste limita normala.

Efectul de flacara 3D este obtinut cu ajutorul tehnologiilor speciale care fac ca aceasta sa aiba un aspect destul de asemanator cu cel real. In plus, functioneaza independent de functia de incalzire, ceea ce inseamna ca puteti porni semineul si in sezonul cald. Acesta poate fi contrlat si cu ajutorul telecomandei pentru a nu va mai deplasa pana la el de fiecare data.

Termostatul digital este util pentru a seta cu usurinta temperatura dorita. De asemenea, aveti posibilitatea de a regla si intensitatea luminozitatii a efectului de flacara. Senzorul de fereastra deschise opreste aparatul daca este detectata o scadere brusca a temperaturii datorata unei ferestre deschise.

Modelul in discutie masoara 52.3 cm inaltime, 74 cm latime si 23.5 cm adancime, avand o greutate de 16 kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, Star-Light SEG-2000BI este un semineu electric care arata foarte bine si pe care il puteti integra cu usurinta in orice decor. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca design-ul este unul placut, se incadreaza excelent in mobilierul facut pe comanda, iar aparatul functioneaza in parametri optimi. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light SEG-2000BI

9.6

Calitate

9.6/10

Design

9.6/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design placut
  • Functie de incalzire
  • Efect flacara 3D
  • Senzor fereastra deschisa

Cons

  • Nu au fost identificate

Un comentariu la „Semineu electric incorporabil Star-Light SEG-2000BI – Review si Recomandari”

Lasă un comentariu