Semineu TAGU Helmi Espresso Wenge cu Focar Electric PowerFlame, 23 inch, FM463-WE1 + 23PF1A : Review si Pareri pertinente

0
(0)

TAGU Helmi este un model de semineu electric ce vine la pachet cu un design atragator integrandu-se cu usurinta in orice decor. Este prevazut cu finisaj realizat cu furnir de calitate si este dotat cu panou central usor arcuit, coloane plane in stil torcan si cadru central cu muchii rotunjite. In plus, corpul cu decoratiuni subtile si topul masiv cu bordura sculptata ofera un aspect cu elemente specific traditionale.

Semineul TAGU Helmi prezinta o putere de 1500 W si este prevazut cu o singura treapta de putere. Este prevazut cu termostat inteligent ce permite reglarea cu precizie a temperaturii pentru a evita risipa. De asemenea, puteti seta programul de incalzire automata pentru fiecare zi a saptamanii, iar incaperea va fi incalzita dupa bunul plac. Dispune de senzor geam deschis ce opreste automat aparatul in cazul in care temperatura scade brusc din cauza vreunui geam descis.

Semineul integreaza o aeroterma ce ofera acestuia si functia de incalzire, putand face fata unei suprafete de pana la 37 mp. Functia de temporizare permite setarea opririi automate a aparatului de la 1 ora pana la 9 ore. In plus, trebuie sa stiti ca functia de incalzire functioneaza independent de efectul de flacara, astfel incat flacara va putea fi pornita in orice sezon caci nu degaja caldura. De asemenea, intensitatea luminii poate fi reglata din telecomanda sau de pe panoul de control. Jarul si mulajul de busteni sunt proiectati foarte bine incat maximizeaza efectul aratand destul de natural.

Dimensiunile produsului sunt de 95.2 cm inaltime, 107.2 cm latime si 24.5 cm adancime, avand o greutate de 33 de kg.

TAGU Helmi este disponibil in urmatoarele variante de culori:

Semineu TAGU Helmi Espresso Wenge

Semineu TAGU Helmi Espresso Wenge

Verifica disponibilitatea!

Semineu TAGU Helmi Natural Oak

Semineu TAGU Helmi Natural Oak

Verifica disponibilitatea!

Semineu TAGU Helmi Soft Cream

Semineu TAGU Helmi Soft Cream

Verifica disponibilitatea!

TAGU Helmi este un semineu electric care arata foarte bine si care poate completa excelent si design-ul locuintei tale. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca produsul in discutie este in conformitate cu asteptarile sale, dar si cu descrierea realizata. Ofera un design extrem de placut, incalzeste eficient camera unde este amplasat si este foarte silentios. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TAGU Helmi

9.8

Calitate

9.9/10

Design

9.8/10

Functii

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design atragator
  • Functie de incalzire
  • Senzor geam deschis
  • Disponibil in mai multe nuante

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu