Semineu electric de perete Star-Light SEG-2000CB | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Star-Light SEG-2000CB este un semineu electric de perete foarte interesant ce poate oferi un plus de leganta si locuintei voastre. Dar, mai intai, va propunem sa af c lati mai multe informatii utile despre produs pentru a va asigura ca este ceea ce cautati.

Dincolo de latura estetica, semineul Star-Light SEG-2000CB este prevazut si cu o aeroterma cu puterea de 2000 W ce are capacitatea de incalzi o suprafata de pana la 30 mp. Practic, nu discutam doar despre un obiect decorativ, ci va poate ajuta sa imbunatatiti si confortul termic. Dispune de doua trepte de putere pe care le veti seta in functie de necesitate.

Aparatul este prevazut si cu protectie impotriva supraincalzirii, semineul oprindu-se in cazul in care temperaturta interna a acestuia creste peste limita normala. O astfel de situatie poate aparea, spre exemplu, daca blocati catile de aerisire.

Star-Light SEG-2000CB prezinta  efect de flacara 3D foarte placut si apropiat de realitate, existand posibilitatea de a regla intensitatea acesteia. Totodata, termostatul digital perite reglarea cu usurinta a temperaturii dorite, iar senzorul de ferestra deschisa opreste aparatul daca temperatura din camera scade brusc din cauza vreunei ferestre deschise.

De asemenea, trebuie sa stiti ca efectul de flacara functioneaza independent de functia de caldura, astfel ca acesta poate fi pornit si in sezonul cald. In plus, poate fi controlat foarte usor folosind telecomanda cu care vine la pachet.

Modelul analizat masoara 48 cm inaltime, 89.2 cm latime si 13.5 cm adancime, avand o greutate de 13.6 kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, Star-Light SEG-2000CB poate fi o varianta de semineu electric de perete pe care o puteti lua in considerare oferind un design interesant si o eficienta pe masura. Clientii sunt foarte incantati de achizitia facuta si sustin ca aparatul este usor de montat, design-ul este unul foarte dragut, iar aeroterma incalzeste bine camera in care este amplasat.  Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light SEG-2000CB

9.6

Calitate

9.6/10

Design

9.6/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aeroterma integrata
  • Termostat
  • Display LED
  • Senzor fereastra deschisa

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu