Semineu TAGU Hagen Pure White cu Focar Electric PowerFlame, 23 inch, FM469-WH1 + 23PF1A | Review si Pareri utile

0
(0)

Semineul TAGU Hagen este un model electric ce ofera un design incantator integrandu-se excelent in orice decor. Poate oferi un plus de eleganta living-ului tau, fiind un produs deloc pretentios, care se integreaza cu usurinta si in spataii  mai restranse.

TAGU Hagen FM469-WH1 + 23PF1A prezinta grinda decorativa cu aspect de stejar ars oferind un efect deosebit. Totodata, poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul, asamblandu-se simplu si rapid. Produsul permite setarea programului de incalzire automata pentru fiecare zi a saptamanii daca doriti sa se mentina un anumit nivel al temperaturii in mod constant. Mai mult decat atat, beneficiaza si de senzor geam deschis carae presupune oprirea automata a aparatului in cazul in care se deschide vreun geam, iar temperatura scade brusc.

Este dotat si cu o aeroterma de 1500 W gratie careia aparatul poate fi folosit pentru a incalzi incaperea, nu doar in scop estetic, facand fata sunei suprafete de pana la 37 mp. Ceea ce trebuie sa stiti insa este ca flacara functioneaza independent de functia de incalzire, astfel ca flacara poate fi pornita chiar si in sezonul cald caci nu va produce caldura. Functia de temporizare permite setarea opririi automate de la o ora pana la 9 ore.

Luminozitatea flacarii poaate fi reglata foarte usor. In plus, tehnologia LED face ca aparatul sa inregistreaze un  consum energetic foarte mic. Jarul si mulajul de busteni sunt proiectati astfel incata sa maximizeze efectul de flacara, creand un efect foarte natural.

Puteti controla aparatul direct de pe panoul de control din dotare, cat si folosind telecomanda, ceea ce sporeste confortul in utilizare.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 67.8 cm inaltime, 75 cm latime si 24.5 cm adancime, alaturi de o greutate de 21 de kg. In plus, trebuie sa stiti ca semineul TAGU Hagen poate fi gasit in mai multe variante de culori:

Semineu TAGU Hagen Pure White

Semineu TAGU Hagen Pure White

Verifica disponibilitatea!

Semineu TAGU Hagen Antique Ivory

Semineu TAGU Hagen Antique Ivory

Verifica disponibilitatea!

Semineu TAGU Hagen Deep Black

Semineu TAGU Hagen Deep Black

Verifica disponibilitatea!

Daca sunteti in cautarea unui semineu decorativ elegant care sa se integreze cu usurinta in orice decor, atunci modelul TAGU Hagen poate fi o alegere inspirata. Cumparatorii declara ca a fost o alegere cu totul inspirata acest model care este mic, dar puternic, arata foarte bine si este usor de controlat. De asemenea, sustin ca nici montajul nu este unul dificil, venind la pachet cu tot ceea ce este nevoie. Il recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TAGU Hagen

9.7

Calitate

9.7/10

Design

9.7/10

Functii

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aeroterma puternica
  • Telecomanda
  • Temproizator
  • Program de incalzire automata

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu