Semineu TAGU Magna Pure White cu Focar Electric PowerFlame | Review si Pareri obiective

0
(0)

Semineul electric poate fi alegerea ideala pentru decorarea locuintei, iar o varianta interesanta atat din punct de vedere estetic, cat si functional este semineul TAGU Magna Pure White despre care am ales sa discutam astazi pe larg.

Semineul TAGU Magna Pure White ofera un design elegant fiind finisat la suprafata prin vopsire multistrat, integrandu-se cu usurinta in orice decor. Poate fi o alegere inspirata pentru camera de zi, birou sau dormitor creand o ambianta primitoare, cu totul deosebita.

Design-ul ramei integreaza un panou centra arcuit, coloane canelate cu soclu proeminent si antitrava cu panouri in relief. Topul acestuia este unul masiv prevazut cu bordura sculptata. Montarea produsului nu presupune utilizarea de unelte suplimentare.

Dincolo de latura estetica, va puteti folosi desigur si de cea functionala. Ca atare, puteti selecta un program deincalzire automat pentru fiecare zi a saptamanii, iar aparatul nu doar ca va completa frumos decorul, ci va si incalzi camera unde este amplasat. Ofera un contrl precis al temperaturii si previne risipa inutila de energie gratie termostatului digital integrat.

De asemenea, produsul beneficiaza de senzor geam deschis ce presupune detectarea si oprirea automata in cazul in care simte ca temperatura a scazut brusc.

Acesta integreaza o aeroterma de 1500 W si chiar daca este destul de puternica, totusi reuseste sa ramana silentioasa. In plus, aceasta poate face fata unei suprafete de pana la 37 mp.

Flacara functioneaza independent de functia de incalzire, astfel ca daca iti doresti sa creezi o ambianta draguta si in sezonul cald, poti porni doar flacara fara a incalzi si camera. Luminozitatea acesteia se paote regal in functie de preferinte. Efectul de flacara presupune un consum de doar 10 W. Jarul si mulajul de busteni sunt realizati astfel incat sa maximizeze efectul de flacara aratand foarte real.

Puteti controla semineul folosind panoul de control din dotare sau telecomanda cu care vine la pachet pentru mai multe confort.

Dimensiunile semineului TAGU Magna Pure White sunt de 102.2 cm inaltime, 113.7 cm latime si 28.2 cm adancime, avand o greutate de 41 de kg. In plus, pe langa varianta alba, mai puteti gasi acest semineu si in alte variante de nuante, dupa cum urmeaza:

Semineu TAGU Magna Espresso Wenge

Semineu TAGU Magna Espresso Wenge

Verifica disponibilitatea!

Semineu TAGU Magna Premium Walnut

Semineu TAGU Magna Premium Walnut

Verifica disponibilitatea!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui semineu electric modern si elegant TAGU Magna Pure White ar putea fi o idee de luat in considerare. Clientii sunt foarte incantati de produs si sustin ca se asambleaza foarte usor, arata minunat, iar aeroterma functioneaza in parametri optimi. De asemenea, au mai adaugat faptul ca finisajele sunt de calitate, iar flacara se regleaza foarte usor. Considera ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TAGU Magna Pure White

10

Calitate

10.0/10

Design

10.0/10

Functii

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Intensitate flacara reglabila
  • Aeroterma integrata
  • Design elegant
  • Poate fi programat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu