Semineu (soba ) pe peleti cu tiraj fortat Fornello Sophia Premium 11 kw Review si Pareri utile

0
(0)

Fornello Sophia Premium 11 kw este un semineu pe peleti cu tiraj fortat ce poate constitui o sursa de incalzire eficienta in locuinta. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Semineul Fornello Sophia Premium 11 kw poate incalzi spatii de pana la 110 mp prin expulzare fontala a aerului cald, recirculat din si in incaperea unde este montat. Este proiectata pentru a avea sisteme individuale de intrare si ventilare a aerului proaspat. Totodata, tehnologia de ardere cu presiune negativa determina o eficienta ridicata si acumulare usoara de cenusa in timpul arderii. Se opreste automat in caz de ardere eronata ori daca ramane fara combustibil.

Functioneaza exclusiv pe combustibil solid si anume peleti. Orezitna o puternica nominala de maxim 11 kW, se amplaseaza pe pardoseala si se utilizeaza numai prin incalzirea locuintelor si spatiilor deschise. Nu se racordeaza la calorifere.

Este realizata din otel de cazane, carcasa fiind din tabla vopsita in camp electrostatic, focarul din fonta, iar usa din sticla termica beneficiind de suprafata mare. Este usor de intretinut, avand colector de cenusa de capacitate mare. Include soba ambientala in baza careia se autoregleaza puterea de ardere si telecomanda.

Printre avantajele produsului se numara confortul si usurinta in instalare, softwaresigur si functionare flexibila, functii clare si concrete pentru utilizator, functii avansate pentru service, senzor pentru gazele de ardere de pana la 500 de grade Celsius, senzor pentru temperatura camerei si senzor pentru semineu.

Elementele semineului sunt urmatoarele: controller-ul, capacul rezervorului pentru peleti, rezervorul pentru peleti, sticla de ceramica, manerul usii, sertarul de cenusa, arzatorul pe peleti, alimentarea electrica si panourile decorative laterale.

Dimensiunile produsului sunt de 45.8 cm lungime, 97.1 cm inaltime si 45.5 cm adancime, avand o greutate de 94.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui semineu pe peleti eficient in incalzirea unei camere sau suprafete tip open-space, Fornello Sophia Premium 11 kw ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta acestuia si declara ca produsul in cauza isi face treaba bine. Totodata, sustin ca este construit din materiale de calitate, iar acest lucru se reflecta si in capacitatea buna de incalzire. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Semineu (soba ) pe peleti cu tiraj fortat Fornello Sophia Premium 11 kw

9.7

Calitate

9.8/10

Design

9.7/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Randament ridicat
  • Siguranta in utilizare
  • Face fata si unor suprafete mai mari

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu