Semineu electric de perete, Homcom, MDF/PAL, 2000 W, Acoperire 37 m², Temporizator, Alb : Review detaliat

0
(0)

Semineul electric de perete Homcom este un model elegant, usor de integrat in decorul casei care va fi, cu siguranta, piesa de rezistenta. Imbina armonios latura estetica si cea functionala, iar rezultatul este foarte apreciat de catre cumparatori. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Semineul Homcom poate fi si o sursa buna de incalzire, avand o putere de 2000 W. Ofera doua trepte de putere si poate acoperi o suprafata de pana la 37 mp. Functia de pornire adaptiva selecteaza automat puterea de incalzire in functie de temperatura setata si de temperatura camerei. Termostatul intern detecteaza daca temperatura ramane intre 17-27 de grade Celsius, oprind aparatul in caz de supraincalzire.

Efectul de flacara este creat de lumina LED cu trei niveluri, efect care functioneaza independent de funcita de incalzire.

Timer-ul permite programarea aparatului pentru a functiona pe anumite intervale de timp, intre 30 de minute si sase ore.

Puteti controla aparatul direct de pe panoul de control sau folosind telecomanda din dotare. Dimensiunile produsului sunt de 87.5 cm inaltime, 113 cm latime si 26.6 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui semineu electric elegant, Homcom ar putea fi o alegere interesanta. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest model. Arata bine, este usor de setat si incalzeste eficient camera unde este amplasat. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Semineu electric de perete Homcom

9.5

Calitate

9.4/10

Design

9.5/10

Functii

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Temporizator
  • Incaleste o suprafata de pana la 37 mp
  • Usor de setat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu