Semineu electric HEBER® efect de flacara reala, 2 trepte de incalzire, termostat electronic | Review si Pareri pertinente

Esti in cautarea unui semineu decorativ modern care poate oferi si confort termic? Semineul electric HEBER® ar putea fi o varianta interesanta de luat in considerare, care imbina utilul cu placutul, iar rezultatul este unul pe masura. Daca este o varianta buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Semineul HEBER® prezinta o putere maxima de 2000 W si este prevazut cu doua trepte de putere pentru incalzirea camerei. Poate face fata unei incaperi cu suprafata de pana la 30 mp. Totodata, beneficiaza de termostat electronic, oprire automata in cazul supraincalzirii si functia de temporizare.

Dispune de lumina ambientala in sapte culori diferite, iar flacara creeaza un efect similar cu cel real. Pe display afiseaza data, ora, ziua si nivelul de incalzire.

Este un model realizat din MDF ce ofera un design elegant si care se integreaza cu usurinta in orice decor. Setarile sunt usor de realizat folosind telecomanda cu care produsul vine la pachet.

Dimensiunile acestuia sunt de 80.5 cm inaltime 98 cm latime si 27.5 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, semineul electric HEBER® este o optiune foarte buna pentru toti cei care cauta un semineu decorativ elegant, usor de potrivit si asortat si care a primit feedback-uri bune si din partea cumparatorilor. Acestia sustin ca a fost o alegere inspirata care arata foarte bine, incalzeste eficient incaperea, iar termostatul functioneaza excelent. Luminile ambientale il fac sa semene cu un produs premium, iar pana in acest moment nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: HEBER®

9.8

Calitate

9.8/10

Design

9.8/10

Functii

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Termostat electric
  • Telecomanda
  • Design elegant

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu