Semineu electric, incorporabil, HEBER®, 2000 W, efect de flacara reala

Esti in cautarea unui semineu incorporabil cu efect de flacara reala, dar nu te-ai putut hotari asupra unui anumit model? Ei bine, varianta pe care ne-o propune Heber ar putea fi pe placul tau, de aceea, te invitam in continuare sa afli mai multe detalii utile.

Semineul electric Heber este un model care se monteaza in perete cu un design modern si elegant. Este prevazut cu aeroterma integrata ce dispune de doua trepte de incalzire – 1000 W si 2000 W, astfel ca, dincolo de aspectul estetic, va putea incalzi camera unde este amplasat. beneficiaza de termostat electronic, dar si de functie de oprire automata in cazul in care aparatul se supraincalzeste. Ofera efect de flacara reala si lemne care ard, putand regla culorile acesteia in functie de cele trei setari disponibile. De asemenea, aveti posibilitatea de a regla si intensitatea luminii pe cinci trepte.

Totodata, este prevazut si cu senzor care detecteaza eventualitatea in care un geam este deschis, astfel ca va opri indata aeroterma, prevenind risipa inutila.

Este prezenta, desigur, si functia de temporizare ce permite presetarea activitatii aparatului, pe ore si zile, regland temperatura dorita.

Modelul in discutie masoara 44 cm inaltime, 60 cm latime si 20 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, semineul electric Heber poate fi o alegere cu adevarat inspirata ce creeaza o atmosfera placuta si primitoare fiind usor de integrat in orice decor. Clientii a caror numar nu este deloc unul mic sunt foarte incantati de produs si susti ca a fost o alegere extrem de buna. Apreciaza design-ul deosebit al acestuia, eficienta in ceea ce priveste incalzirea camerei si usurinta cu care poate fi setat. De asemenea, sustin ca materialele din care este realizat sutn de calitate, solide, finisajele atent realizate. Prin urmare, il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Semineu electric incorporabil Heber

9.6

Calitate

9.7/10

Design

9.7/10

Functii

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret Foarte bun
  • Aeroterma
  • Senzor fereastra deschisa
  • Termostat electronic
  • Programabil

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu