Semineu electric 3D ElectricSun Paula alb mic 32 inch 81x41x22cm | Review si Pareri obiective

0
(0)

Sunteti in cautarea unui semineu electric mic si de efect, dar nu v-ati putut decide asupra unui anumit model? Ei bine, ElectricSun Paula poate fi o alternativa excelenta ce ofera un design elegant si creeaza o atmosfera placuta si relaxanta.

Semineul electric ElectricSun Paula este o varianta ce poate fi montata pe perete, fiind o solutie excelenta pentru apartatamente, case, birouri si asa mai departe. se monteaza rapid si usor, fiind expediat deja in forma asamblata. Este realizat din MDF cu finisaj alb, iar in partea din fata beneficiaza de plasci decorative cu crengute si pietre. Efectul de flacara a fost reprodus intr-un mod extrem de natural, iar important de specificat este si faptul ca flacara functioneaza independent de functia de incalzire. Prezinta trei culori – galben, rosu si albastru, timp in care ofera si cinci setari de luminozitate.

Pentru o experienta completa si cat mai reala, beneficiaza si de sunet care imita trosnetul bustenilor si reproduce sunetul focului arzand ce poate fi oprit sau pornit separat de incalzire

Semineul poate fi controlat folosind telecomanda din dotare sau direct de pe panoul de control. Cu ajutorul termostatului integrat, aveti posibilitatea de a regla si temperatura din camera. Prezinta o puteere de 2000 W si este prevazut si cu timer ce poate fi programat pentru 9 ore.

Modelul in discutie masoara 41 cm inaltime, 81 cm latime si 22 cm adancime, avand o greutate de 15 kg.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, ElectricSun Paula este o varianta de semineu electric ideal si pentru spatii mai mici ce ofera un design deosebit si o atmosfera placuta. Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca semineul este un model foarte elecgant, care ofera un efect destul de apropiat de cel real, usor de controlat si care se integreaza cu usurinta in orice decor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: ElectricSun Paula

9.5

Calitate

9.5/10

Design

9.6/10

Functii

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design elegant
  • Usor de montat
  • Functie de incalzire
  • Luminozitate reglabila efect flacara

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu