Semineu Lisabona white cu focar ECOFLAME 23″ | Review si Recomandari

0
(0)

Lisabona white este un semineu electric ce imbina stilul elegant cu cel clasic si modern, integrandu-se usor in orice decor. Este prevazut cu top cu bordura masiva sculptata in stil clasicbine sustinut vizual de cele doua baghete ornamentale alele de pe frontul produsului. Finisajul acestuia este realizat prin vopsire multistrat, iar asamblarea se realizeaza simplu si rapid, fara echipamentele complexe.

Semineul Lisabona white este prevazut cu o aeroterma integrata cu o putere de 1500 W putand face fata unei suprafete de pana la 37 mp. Prezinta efect de flacara 3D care lumineaza foarte bine atat ziuam, cat si noaptea. Efectul de flacara functioneaza independent de functia de incalzire.

Aparatul dispune si de senzor open window ce presupune deconectarea automata a caldurii cand ferestra este deschisa. Functia de temporizare permite presetarea aparatului pentru a functiona intre 30 de minute si 9 ore.

Mai mult decat atat, semineul Lisabona este prevazut si cu dispozitiv aditional de sunet care reproduce sunetul bustenilor care ard pe foc.

Dimensiunile acestui model sunt de 95 cm inaltime, 110 cm latime si 30 cm adancime, avand o greutate de 30 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, semineul Lisabona white este o varianta interesanta de luat in considerare ce ofera un ambient foarte placut si un design elegant. Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca a fost o alegere excelenta pentru nevoile sale, produsul in discutie avand un design deosebit, dar si este si foarte silentios si economic. Recomanda cu incredere mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Lisabona white

9.8

Calitate

9.7/10

Design

9.8/10

Functii

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aeroterma integrata
  • Teme de culaore
  • Flacara 3D si sunet

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu