Semineu electric Agnes Wenge & Cristina | Review si Pareri pertinente

Agnes Wenge & Cristina este un model de semineu electric un un design modern si placut, ce imbina armonios latura estetica si cea functionala. Poate fi o alternativa interesanta de luat in considerare, dar mai intai, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile despre produs.

Semineul electric Agnes Wenge & Cristina este un model realizat din MDF ce prezinta o putere de 2000 W si doua trepte de putere. Ofera un mod de functionare sigur, tocmai fiindca nu genereaza flacari, fiind ideal si pentru familii cu copii mici. In plus, poate fi inchis sau deschid din telecomanda sau manual, ori chiar il puteti programa folosind functia timer pentru cel mult 9 ore.

Prezinta efect 3D de focar si permite reglarea intensitatii flacarii folosind telecomanda sau direct de pe panoul de control. Totodata, acesta integreaza o aeroterma ce permite incalzirea unei suprafete de pana la 20 mp. Flacara functioneaza independent de functia de incalzire, deci poate fi pornita in orice sezon.

Dimensiunile produsului sunt de 88 cm inaltime, 85 cm latime si 30 cm adancime, avand o greutate de 30 de kg.

Agnes Wenge & Cristina review

Descopera oferta de astazi!

Asadar, semineul electric Agnes Wenge & Cristina este un model interesant de luat in considerare si care se bucura de aprecieri si in randul cumparatorilor. Acestia sustin ca modelul in discutie arata foarte bine, a fost usor de montat si se descurca excelent si in ceea ce priveste incalzirea camerei. Totodata, sustin ca este si foarte silentios, singura remarca fiind aceea ca nu dispune si de functia audio care permite redarea unui sunet similar cu arderea bustenilor. In opinia lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Agnes Wenge & Cristina

9.5

Calitate

9.5/10

Design

9.6/10

Functii

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Timer
  • Efect 3D
  • Functie incalzire
  • Telecomanda

Cons

  • Lipsa sunet

Lasă un comentariu