Semineu Lisabona Premium cu focar electric 3D | Review si Pareri obiective

0
(0)

Semineul electric poate oferi casei un plus de eleganta, dar si o atmosfera calduroasa si primitoare, insa alegerea modelului potrivit poate fi o adevarata provocare. Pentru cei care sunt in cautarea unei varianten premium de semineu electric decorativ, o varianta inspirata ar putea fi semineul Lisabona Premium, dar nu inainte de a va prezenta toate informatiile necesare.

Semineul Lisabona Premium imbina excelent stilul elegant cu cel clasic, oferind un aspect impunator, cu linii simple usor de integrat in orice decor. Topul este prevazut cu o bordura masiva sculptata in stil clasic sustinuta din punct de vedere vizual de cele doua baghete ornamentale paralele de pe frontul semineului. Finisajul acestuia este executat prin vopsire multistrat, iar asamblarea se realizeaza in cativa pasi simpli, fara sa fie nevoie de echipamente sofisticate.

Produsul integreaza tehnologia Revilllusion care creeaza un efect de flacari mai mari, mai luminoase si mai apropiate de realitate. Panoul cu flacari Mirage afiseaza doar flacari luminoase, fara reflexii, iar tehnologia ThruView perite vizionarea printre flacari, chiar si a zonei din spate a semineului, oferind astfel o imagine autentica. Sistemul Mood Lighting permite personalizarea luminii ambientale cu o selectie de nuante calde ori puteti opta pentru m odul Midnight. Totodata exista si posibilitatea de a ajusta culorile flacarilor alegand intre rosu ori albastru. Mai mult decat atat, tehnologia Realogs Plus creeaza un mulaj de busteni de lemn de esenta tare in marime naturala, oferind astfel un efect foarte realist. In plus, interiorul este captusit cu model de caramida contribuind deopotriva la aspectul de semineu real.

Puteti folosi semineul Lisabona Premium nu doar pentru crearea unui efect aparte, ci si pentru incalzirea unei camere cu suprafata de pana la 37 mp. In plus, functia de caldura functioneaza independent, astfel ca va puteti bucura de efectul magic al flacarii si in sezonul cald. Este un disponibil rentabil ce nu produce emisii. De asemenea, pentru un efect si mai placut, dispune de un dispozitiv special de sunet ce reproduce sunetull bustenilor care ard in foc.

Aparatul prezinta o putere de 2000 W si este prevazut cu functia timer ce permite presetarea acestuia pentru a functiona pentru cel mult 9 ore, dupa care se va inchide automat. Dimensiunile semineului sunt de 100 cm inaltime, 125 cm latime si 37 cm adancime, avand o greutate de 30 de kg.

In plus, foarte interesant de mentionat este si faptul ca produsul in discutie este disponibil intr-o varietate de culori si anume:

Semineu Lisabona Premium Alb

Semineu Lisabona Premium

Verifica disponibilitatea!

Semineu Lisabona Premium Stejar

Semineu Lisabona Premium Stejar

Verifica disponibilitatea!

Semineu Lisabona Premium Ash Grey

Semineu Lisabona Premium Ash Grey

Verifica disponibilitatea!

Semineu Lisabona Premium Mahon

Semineu Lisabona Premium Mahon

Verifica disponibilitatea!

Semineu Lisabona Premium Nuc

Semineu Lisabona Premium Nuc

Verifica disponibilitatea!

Semineu Lisabona Premium Wenge

Semineu Lisabona Premium Wenge

Verifica disponibilitatea!

Semineu Lisabona Premium Cires

Semineu Lisabona Premium Cires

Verifica disponibilitatea!

Semineu Lisabona Premium Vanilie

Semineu Lisabona Premium Vanilie

 

Verifica disponibilitatea!

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui semineu electric deosebit, cu siguranta, Lisabona Premium ar putea fi o alegere inspirata. Clientii sunt foarte incantati de el si sustin ca arata minnat, fiind placut surprinsi de tehnologiile in dotarea produsului care creeaza, intr-adevar, un efect foarte real de flacara. Montajul acestuia a fost unul destul de facil, schita fiind simpla si usor de inteles. Focarul dispune de multe functii, aeroterma facand fata cu succes pentru incalzirea living-urilor acestora. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Lisabona Premium

10

Calitate

10.0/10

Design

10.0/10

Functii

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design deosebit
  • Tehnologie Revillusion, Mirage, Mood Lighting, Realogs Plus
  • Reglare luminozitate si culori
  • Aeroterma puternica

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu