Semineu electric de perete Star-Light SEG-4020W | Review si Recomandari

Star-Light SEG-4020W este un semineu electric de perete care poate fi integrat cu usurinta in orice decor oferind un design deosebit de elegant. Imbina excelent latura estetica si cea functionala, iar rezultatul este unul foarte practic.

Semineul electric Star-Light SEG-4020W prezinta o aeroterma integrata ce ofera o putere de 2000 W. Aceasta are capacitatea de incalzi o suprafata maxima de 30 mp. Totodata, prezinta doua trepte de putere, ce va permit reglarea intensitatii cu care vreti sa incalzesca incaperea unde este amplasat.

Modelul in discutie ofera efect de flacara 3D, foarte apropiat cu cea reala creand o atmosfera placuta si primitoare. Cu ajutorul telecomenzii din dotare puteti seta aparatul, regland intensitatea flacarii, activand functia deincalzire ori selectand treapta de putere.

De asemenea, semineul Star-Light include si functia de programare saptamanala, dar si termostat digital care masoara temperatura din camera. Dimensiunile produsului sunt de 48 cm inaltime, 90.8 cm latime si 11.5 cm adancime, avand o greutate de 13.6 kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, semineul electric Star-Light SEG-4020W este un model care arata bine, foarte practic si usor de integrat in orice decor. Cumparatorii sustin ca a fost o alegere inspirata pentru nevoile sale, modelul in discutie fiind un produs elegant, usor de folosit, care se descurca neasteptat de bine si in ceea ce priveste incalzirea camerei. Sunt multumiti de el, motiv pentru care il recomada si altor cumparatori si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Star-Light SEG-4020W

9.6

Calitate

9.5/10

Design

9.5/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design elegant
  • Timer si Termostat
  • Efect 3D de flacara
  • Incalzire

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu