Semineu electric incorporabil Artflame Adeli, 1500 W, 2 trepte putere, material fereastra sticla, efect 3D, telecomanda, BG-36-B | Review detaliat

0
(0)

Artflame Adeli este un model de semineu electric incorporabil ce ofera un aspect extrem de elegant si o atmosfera calduroasa si primitoare. Poate fi o varianta inspirata pentru decorarea locuintei, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Semineul Artflame Adeli poate fi incorporat sau montat pe perete, in functie de preferinte. Beneficiaza de iluminare LED si convectoare termice economice. Flacara multicolora poaate fi setata prin intermediul panoului de control. Design-ul simplu, dar elegant, il face usor de integrat in orice decor.

Fiindca nu genereaza flacari, modelul in discutie ofera siguranta excelenta in utilizare. Poate fi inchis sau deschis manual fie din telecomanda. De asemenea, exista si posibilitatea programarii inchiderii sale folosind functia timer.

Efectul de flacara 3D este destul de asemenator cu cel de flacara reala, iar intensitatea flacarii poate fi reglata folosind telecomadna din dotare.

Semineul integreaza si aeroterma cu puterea de 1500 W astfel ca il puteti folosi si pentru incalzirea unei incaperi cu suprafata de pana la 15 mp. In acest sens, prezinta doua trepte de putere pe care le putetie regla.

Dimensiunile produsului sunt de 54.4 cm inaltime, 91.5 cm latime si 14 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 18 kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, semineul electric Artflame Adeli poate fi o alegere potrivita pentru cei care vor un model incorporabil, elegant si usor de integrat in orice decor. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de aparat si sustin ca arata foarte bine, este foarte eficient, dar si silentios. Confirma faptul ca flacara are un aspect destul de real si  sunt incantati de posibilitatea reglarii acesteia. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Artflame Adeli

9.5

Calitate

9.4/10

Design

9.5/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Efect flacara 3D
  • Design elegant
  • Aeroterma integrata
  • Reglare intensitate flacara, 2 trepte de caldura

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu