Semineu electric AFLAMO Royal 60 -3D cu sunet | Review si Recomandari

0
(0)

AFLAMO Royal 60 -3 este un semineu electric prevazut cu flacara 3D multifire si sunet ce poate imita sunetul, dar si imaginea unor flacari naturale, creand o atmosfera placuta si primitoare. Dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile despre produs pentru a vedea daca este ceea ce cautati si pentru locuinta voastra.

Semineul electric AFLAMO Royal 60 -3D este prevazut cu aeroterma integrata ce prezinta o putere de 1500 W si doua trepte de putere. Poate  face fata pentru incalzirea unei incaperi cu suprafata de pana la 37 mp. Beneficiaza de efect de flacare 3D foarte asemanatoare celei naturale, dar si dispozitiv de sunet care reda atmosfera placuta a lemnelor care ard in foc. Flacara si sunetul funcitoneaza independent de modul de incalzire, deci pot fi pornite si pe timpul verii. In plus, prezinta si trei trepte de volum : low, medium si high.

Se monteaza in perete si se integreaza excelent in incaperi elegante. Permite reglarea luminozitatii flacarii in functie de cele 5 trepte disponibile, dar si a culorii flacarii. De asemenea, permite setarea timer-ului pentru 9 ore.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 43 cm inaltime, 152 cm latime si 15 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, semineul electric AFLAMO Royal 60 -3D este un model deosebit ce se integreaza excelent in living-uri elegante si moderne, creand o atmosfera placuta, de poveste. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si declara ca a fost alegerea potrivitra. Arata foarte bine, efectul de flacara este incantator, timp in care si pe partea de incalzire se prezinta foarte bine. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Semineu electric AFLAMO Royal 60 -3D cu sunet Review & Pareri

9.7

Calitate

9.6/10

Design

9.8/10

Functii

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design elegant
  • Efect de flacara 3D
  • Aeroterma incorporata

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu