Semineu electric de perete Star-Light SEG-3020WM | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Star-Light SEG-3020WM este un semineu electric modern care poate fi integrat excelent intr-un living elegant. Poate fi o optiune extrem de convenabila ca pret, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe detalii.

Semineul electric Star-Light SEG-3020WM este un model prevazut cu o putere de 2000 W si beneficiaza de o aeroterma integrata, ceea ce inseamna ca dincolo de latura estetica, puteti folosi aparatul si pentru incalzirea unei camere cu suprafata de pana la 30 mp.  Este realizat din metal si MDF de culoare alba, usor de integrat in orice decor si de asortat cu restul pieselor de mobilier.

Pune la dispozitie cinci trepte de luminozitate pentru crearea unei ambiante placute. Acesta regleaza practic luminozitatea flacarii, creand un efect de foc natural de lemne. In acelasi timp, ofera si doua trepte de putere pentru incalzirea camerei.

Este prezent si termostatul digital prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a seta temperatura dorita. In acelasi timp, display-ul LDE va permite sa realizat mai usor toate setarile dorite. Puteti controla aparatul si fara sa mai fie nevoie sa va deplasati pana la el folosind telecomanda cu care vine la pachet.

Functia de programare saptamanala permite presetarea aparatului pentru a functiona in anumite zile sau intervale orare. Functia de protectie la supraincalzire asigura un mod de functionare sigur.

Dimensiunile produsului sunt de 100 cm inlatime, 109 cm latime si 37 cm adancime, avand o greutate de 45 de kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, Star-Light SEG-3020WM poate fi o alegere inspirata de semineu electric care vine la pachet cu un pret foarte convenabil. Cumparatorii au declarat ca sunt surprinsi in mod placut de produs care arata foarte bine si care se descurca excelent si pe partea de incalzire. Sunt foarte incantati de alegerea facuta si il recomanda mai departe apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light SEG-3020WM

9.6

Calitate

9.6/10

Design

9.7/10

Functii

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Aeroterma integrata
  • 5 trepte de luminozitate
  • Programator saptamanal

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu