Semineu electric AFLAMO Royal 72 – 3D cu sunet | Review si Pareri utile

Daca esti pasionat de design interior si vrei sa iti decorezi casa in stil elegant, punandu-ti in valoare personalitatea, atunci o solutie excelenta ar putea fi semineul electric AFLAMO Royal 72 care ofera un aer deosebit locuintei tale. Integreaza functii si tehnologii avansate despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Semineul electric AFLAMO Royal 72 prezinta efect de flacara 3D multifire LED, astfel creand un efect foarte apropiat cu cel natural, fara sa sacadeze. In acelasi timp, integreaza si o aeroterma care permite chiar si incalzirea incaperii unde este amplasat. Aceasta dispune de o putere de 1500 W, ofera doua trepte de putere si poate face fata cu succes unei incaperi cu suprafata de pana la 37 mp. Sigur ca aceasta valoare poate varia in functie de inaltimea incaperii, gradul de izolare si orientarea acesteia.

In acelasi timp, semineul in discutie dispune de un dispozitiv de sunet care reda atmosfera placuta a lemnelor care ard in foc. Acesta functioneaza independent de semineu si poate fi oprit oricand doriti. Mai mult decat atat, pune la dispozitie trei trepte de volum si anume: low, medium si high.

Semineul electric trebuie conectat la o priza de 220 V cu impamantare, tensiune care este caracteristica instalatiei electrice existente in apartamente si locuinte. Avantajul unui astfel de dispozitiv consta in faptul ca nu necesita cos de fum, ventilare sau sistem de aerisire. Este foarte simplu de instalat!

In plus, pentru obtinerea unui efect cat mai special, semineul permite reglarea nivelului de intensitate al flacarii pe cinci nivele, pune la dispozitie cinci culori ale flacarii, dar si 10 culori LED pentru busteni si cristale. Puteti controla dispozitivul cu ajutorul telecomenzii cu care vine la pachet. Mai mult decat atat, cu functia timer puteti programa aparatul pentru a se inchide automat dupa un anumit numar de ore.

Dimensiunile modeului in discutie sunt de 43 cm inaltime, 182 cm latime si 15 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, AFLAMO Royal 72 poate fi o varianta inspirata si pentru cei mai pretentiosi, ce ofera un efect deosebit integrandu-se excelent chiar si in cele mai elegante living-uri. Cumparatorii actuali sustin ca a fost de departe o alegere extrem de inspirata, intrucat produsul in discutie arata minunat, ofera o gama variata de functii pentru potrivirea culorilor si intensitatilor, astfel incat sa creeze un mediu cat mai relaxant si mai placut. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: AFLAMO Royal 72

9.9

Calitate

9.9/10

Design

10.0/10

Functii

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Multiple functii pentru intensitate si culori
  • Efect de flacara 3D
  • Design deosebit
  • Aeroterma integrata

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu