Semineu electric incorporabil Star-Light SEG-4020BI | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Star-Light SEG-4020BI este un model de semineu electric incorporabil care se poate integra usor in orice decor oferind un plus de eleganta incaperii unde este amplasat. In plus, vine la pachet cu un pret rezonabil, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Semineul electric Star-Light SEG-4020BI ofera un aspect elegant locuintei, dar poate fi folosit si pentru incalzirea unei incaperi. Creeaza o atmosfera calda si placuta, iar acest lucru se datoreaza si LED-uri integrate disponibile in noua culori. Acestea au capacitatea de a personaliza spatiul si de a oferi un efect de flacara cat mai apropiat de realitate.

In acelasi timp, integreaza si o aeroterma cu puterea de 2000 W care poate incalzi o suprafata de pana la 30 de mp. Prezinta doua trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi.

Puteti controla semineul atat prin intermediul telecomenzii cu care vine la pachet ceea ce va asigura mai mult confort pentru ca nu mai este necesar sa va deplasati de fiecare data pana la semineu, fie folosind panoul de control prevazut cu display de la nivelul aparatului. Mai mult decat atat, termostatul digital permite setarea facila a temperaturii dorite.

Pe de alta parte, ofera si siguranta in utilizare, beneficiind de protectie la supraincalzire. Puteti folosi semineul in orice sezon, pentru ca flacara poate functiona independent de functiaa de incalzire. In plus, activand functia timer puteti preseta activitatea aparatului.

Dimensiunile acestui produs sunt de 45 cm inaltime, 91.5 cm latime si 15.2 cm adancime, avand o greutate de 16.2 kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, Star-Light SEG-4020BI este un model interesant care arata bine si poate constitui o alternativa de incalzire a unei anumite incaperi cu dimensiunile specificate anterior. Cumparatorii sustin ca produsul in discutie este in concordanta cu nevoile lor, arata bine, este usor de controlat si face fata cu succes inclusiv functia de incalzire. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light SEG-4020BI

9.5

Calitate

9.5/10

Design

9.5/10

Functii

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design elegant
  • Termostat, timer
  • Aeroterma incalzire
  • Telecomanda

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu