Semineu TAGU Helmi Pure White cu Focar Electric PowerFlame, 23 inch, FM463-WH1-23PF1A | Review si Pareri utile

0
(0)

TAGU Helmi Pure White este un semineu electric modern, care se poate integra cu usurinta in orice decor oferind un plus de eleganta locuintei voastre. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Semineul TAGU Helmi Pure White imbina intr-un mod armonios partea estetica si cea functionala, astfel ca il puteti utiliza si pentru a incalzi o camera de pana la 37 mp, integrand astfel si o aeroterma. Aveti posibilitatea de a regla cu precizie temperatura pentru a economisi astfel energie gratie termostatului digital incorporat.

Mai mult decat atat, aparatul dispune si de senzor pentru detectarea ferestrei deschise care opreste automat aparatul in cazul in care este deschisa fereastra si temperatura scade brusc.

Pentru a adormi intr-o ambianta confortabila si placuta puteti activa functia Sleep Timer. In plus, trebuie mentionat faptul ca flacara funcitoneaza independent de functia de incalzire, ceea ce inseamna ca aceasta poate fi pornita si in sezonul cald.

Puteti personaliza efectul de flacara si regla luminozitatea acesteia in functie de cum va simtiti confortabil. Efectul de flacara ruleaza la 10 W, cee ce inseamna un consum mai mic decat al unui bec.

Semineul poate fi controlat fie direct prin intermediul display-ului integrat, fie folosind telecomanda cu care acesta vine la pachet. Ambele variante sunt simple si ofera o interata intuitiva.

Cu functia de temporizare puteti programa activitatea aparatului pentru a functiona un anumit numar de ore, dupa care se va putea deconecta automat. In plus, il puteti programa pe toata saptamana pentru a functiona asa cum va doriti.

Dimensiunile acestui produs usnt de 95.2 cm inaltime, 107.2 cm latiem si 24.5 cm adancime, avand o greutate de 9.3 kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, TAGU Helmi Pure White este un semineu electric care arata bine si care functioneaza excelent, putand fi o alternativa ce merita luata in considerare. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si sustin ca il folosesc adesea si pentru incalzirea camerei unde este instalat si pot confirma ca isi face treaba eficient. Este piesa de rezistenta din living-ul lor si sunt de parere ca au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TAGU Helmi Pure White

9.7

Calitate

9.6/10

Design

9.7/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aeroterma integrata
  • Senzor ferastra deschisa
  • Programare saptamanala
  • Efect flacara placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu