Semineu electric Sofia Plus & Lorance color, Dimensiune (I*L*A) 1000*1800*310 mm | Review si Recomandari

Sofia Plus & Lorance color este un model de semineu electric absolut deosebit, ce ofera un design aparte si un mod de functionare sigur. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentu a afla mai multe informatii utile.

Semineul electric Sofia Plus & Lorance color este un produs cu dublu rol, atat decorativ, cat si functional. Pentru ca nu genereaza flacari reale, produsul ofera o mai mare siguranta, inclusiv pentru copii. Poate fi inchis sau deschis manual ori din telecomanda sau il puteti programa datorita functiei timer implemenetate.

Produsul ofera efect de flacara 3D, ceea ce face ca aceasta sa para cat mai similara cu flacara naturala. Intensitatea sa poate fi ajustata folsoind telecomanda sau direct de pe panoul de control.

Mai mult decat atat, prezinta si o aeroterma integrata cu o putere de 1500 W ce permite incalzirea unei incaperi cu suprafata de pana la 15 mp. Puterea acesteia poate fi ajustata in functie de cele doua trepte din dotare.

In plus, prezinta si protectie la supraincalzire ce impiedica incingerea aparatului si eventualele incidente nedorite care ar putea aparea.

Dimensiunile produsului sunt de 100 cm inaltime, 180 cm latime si 31 cm adancime, avand o greutate de 40 de kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, semineul electric Sofia Plus & Lorance color este un model deosebit, care imbina excelent partea estetica si cea functionala, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de acest produs si declara ca arata impecabil si functioneaza foarte bine, asa cum de altfel se si asteptau. In plus, este eficient si pentru incalzirea unei camere cu suprafetele mentionate anterior, iar in ansamblu, sunt de parere ca au facut o alegere potrivita. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Sofia Plus & Lorance color

9.8

Calitate

9.8/10

Design

9.8/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design deosebit
  • Timer, Protectie supraincalzire
  • Aeroterma integrata
  • Efect 3D, Reglare intensitate flacara

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu