Semineu liniar Prestige 50″ negru, incorporabil sau de perete Review si Pareri

0
(0)

Semineul liniar Prestige 50″ poate fi o alegere inspirata pentru cei ce sunt in cautarea unui model elegant care va schimba imediat decorul camerei oferindu-i un aer mai sofisticat. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta toate informatiile necesare.

Semineul Prestige 50″ este un model practic, ce integreaza si functia de incalzire. Se incorporeaza in diverse materiale precum pereti de zidarie sau rigips ori fixat direct de un perete existent.

Include doua trepte de temperatura, patru nivele de intensitate a flacarii si trei tipuri de mulaje: lemn, cristale si pietre. Beneficiaza de termostat digital integrat si senzori open window, ce opresc dispozitivul in cazul in care este identificat un geam sau o usa deschisa.

Aveti posibilitatea de a seta tema de culoare pentru flacara – orange classic fire, ametist si blue topaz.

Functia de incalzire functioneaza independent de efectul de flacara, ceea ce inseamna ca cea din urma poate fi activata in orice sezon.

Totodata, puteti controla foarte usor aparatul folosind telecomanda din dotare. In plus, beneficiaza si de sistem audio care reproduce sunetul bustenilor care ard in foc.

Modelul in discutie prezinta o putere de 1600 W, iar functia de incalzire poate face fata unei suprafete de pana la 37 mp. Functia timer permite presetarea activitatii aparatului pentru maxim 9 ore.

Dimensiunile acestuia sunt de 54.4 cm inaltime, 128 cm latime si 14 cm adancime, avand o greutate de 24 de kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, semineul Prestige 50″ este un model care arata bine si se integreaza usor in orice decor. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca este exact ceea ce se asteptau. Un produs foarte elegant, de o calitate buna ce le imbunatateste vizual aspectul camerei, in timp ce functia de incalzire se descurca si ea eficient. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Semineu liniar Prestige 50"

9.7

Calitate

9.7/10

Design

9.8/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie de incalzire
  • Senzori open window
  • Reglare culori flacara
  • 3 tipuri de mulaje

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu