Semineu electric HomCom, 1200W, plastic si sticla temperata, 34 x 17 x 25 cm, negru Review si Pareri

0
(0)

Semineul electric HomCom este un model mic si practic, pe care il puteti folosi si pentru incalzirea unei incaperi. Poate fi o alternativa buna si pentru un buget mai redus, insa mai intai, va propunem sa descoepriti toate informatiile necesare.

Semineul HomCom este un produs prevazut cu aeroterma integrata ce prezinta o putere de 12000 W, putand face fara unei suprafete de pana la 30 mp, fara  produce fum sau praf. Totodata, dispozitivul beneficiaza de functie de auto-oprire in cazul in care se supraincalzeste, evitand astfel eventualele incidente nedorite. Prezinta certificate CE, EMC, GS, ROHS< CSA si conector corespunzator standardului european.

Efectul de flacara si lemn sunt foarte realiste reproducand bine mediul unui semineul real. Este fabricat din plastic si sticla temperata, fiind robust si rezistent.

Prezinta doua trepte de incalzire de 600 W si 1200 W. Lungimea cablului este de 1.7 metri, iar geamul temperat are o grosime de 3 mm. Dimensiunile produsului sunt de 25 cm inaltime, 34 cm latime si 17 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, semineul HomCom este o varianta foarte practica si pentru cei ce au nevoie de un dispozitiv pentru incalzirea unei incaperi, fiind foarte usor de folosit. Totodata, se bucura de un feedback foarte bun si din partea cumparatorilor care sustin ca isi face treaba mai bine decat s-ar fi asteptat. Incalzeste eficient camera unde este amplasat, este usor de setat si u ocupa mult spatiu. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Semineu electric HomCom

9.4

Calitate

9.4/10

Design

9.3/10

Functii

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Incalzeste eficient
  • 2 trepte de putere
  • Usor de folosit
  • Nu ocupa mult spatiu

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu