Semineu electric Latifa & Lorance, Dimensiune (IxLxA) 870x1100x300 mm Review si Pareri

0
(0)

Latifa & Lorance este un semineu electric cu un design deosebit care se va va imbunatati aspectul casei devenind piesa de rezistenta. Este realizat din metal si MDF oferind si o buna rezistenta in timp. Daca este o varianta potrivita pentru ceea ce cautati ramane sa descoperiti in continuare.

Semineul electric Latifa & Lorance prezinta o putere de 1500 W si este prevazut cu aerotermina integrata ce poate face fata unei incaperi cu suprafata de pana la 15 mp. Astfel, nu va avea doar rol decorativ, ci va fi util si din punct de vedere functional. Totodata, ofera doua trepte de putere pe care le veti adapta in functie de necesitate.

Cu functia timer puteti preseta activitatea aparatului pentru a se opri automat in maxim 7 ore.

Luminile LED si posibilitatea de a regla intensitatea flacarii ii ofera acesteia un aspect foarte placut, foarte asemanator cu cel real. Totodata, beneficiaza de protectie la supraincalzire si supraincarcare, asigurand astfel un mod de functionare sigur.

De asemenea, este important de specificat si faptul ca flacara poate functiona independent de functia de incalzire, ceea ce inseamna ca puteti folosi semineul si in sezonul cald.

Vine la pachet si cu telecomanda care va permite sa realizati toate setarile dorite, precum si posibilitatea de a controla semineul mai comod, fara sa fie nevoie sa va deplasati de fiecare data la el.

Dimensiunile produsului sunt de 87 cm inaltime, 110 cm latime si 30 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

 In concluzie, semineul Latifa & Lorance este un model care arata foarte bine si se descurca eficient chiar si in incalzirea unei camere mici spre medii. Cumparatorii sunt incantati de produs si sustin ca arata foarte bine, integrandu-se excelent in decorul camerei lor. Este usor de controlat, efectul de flacara este incantator, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Latifa & Lorance

9.5

Calitate

9.5/10

Design

9.6/10

Functii

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design interesant
  • Incalzire
  • Timer 7 h
  • Telecomanda

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu