Semineu electric AASL-6202, cas.pro, 39 x 24 x 56,5 cm, 1000 / 2000W, plastic, metal, sticla, alb | Review detaliat

Semineul electric AASL-6202 este un model interesant, usor de adaptat in spatii mai mici gratie dimensiunilor compacte. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Semineul AASL-6202 imbina utilul cu placutul oferind astfel un design interesant, dar si eficienta sporita in ceea ce priveste incalzirea camerei. Dispune de doua trepte de temperatura de 1000 W si 2000 W.  Functia de incalzire functioneaza separat de efectul de flacara astfel ca il veti putea porni si in sezonul cald.

Dispune de termoventilator incorporab, termostat incorporabil, dar si functie de siguranta ce opreste automat dispozitivul in cazul in care se rastoarna.

Este fabricat din plastic, metal si sticla si vine la pachet cu patru picioare si 12 suruburi, respectiv instructiunile de folosire. Dimensiunile semineului sunt de 39 cm lungime, 24 cm latime si 56.5 cm inaltime, avand o greutate de 7 kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, AASL-6202 este un semineu electric practic si interesant, ce se adapteaza usor si in spatii mai mici, fiind o alternativa de luat in considerare, Cumparatorii sustinc a arata bine, se transporta usor si isi face treaba eficient pe partea de incalzire. Este usor de controlat si nu ocupa mult spatiu. Astfel, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: AASL-6202

9.5

Calitate

9.5/10

Design

9.4/10

Functii

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Compact
  • Incalzire cu 2 trepte
  • Termostat reglabil

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu