Semineu TAGU Larsen Premium Walnut cu Focar Electric PowerFlame, 23 inch, FM462-WA1 + 23PF1A | Review si Pareri utile

0
(0)

Esti in cautarea unui semineu electric deosebit pe care sa il poti integra in interior intr-un decor mai rustic? Ei bine, modelul TAGU Larsen Premium Walnut poate fi o varianta interensata ce ofera un efect aparte, dar mai intai, va propunem sa aflati mai multe informatii utile.

Semineul TAGU Larsen Premium Walnut este prevazut cu un finisaj cu furnir de calitate foarte buna, de culoarea nucului, bordura fiind atent sculptata. De asemenea, finisaje precum coloanele decorate cu linii gravate, baza cu muchie rotunjita su panoul central sunt elementele care va vor atrage atentia.

Este un produs special proiectat pentru a fi simplu si rapid de asamblat, fara sa fie nevoie de ustensile speciale. In plus, datorita design-ului special gandit, produsul ocupa putin spatiu, avand o adancime de 25 de cm, ceea ce inseamna ca se va integra usor si in spatii mai mici.

In acelasi timp, semineul TAGU Larsen Premium Walnut beneficiaza de program de incalzire automata pentru fiecare zi a saptamanii putand fi astfel folosita si ca sursa secundara de incalzire a unei camere. Totodata, ofera un contrl precis al temperaturii pentru un confort termic excelent, evitand astfel risipa de energie gratie termostatului digital.

Produsul integreaza si senzor de geam deschis care protejeaza mediul inconjurator oprind automat aparatul atunci cand detecteaza geamul deschis si temperatura scade brusc. In pus, beneficiaza si de un display LED foarte discret ce afiseaza toate setarile realizate, dupa care se stinge dupa 60 de secunde.

TAGU Larsen Premium Walnut este prevazut cu o aeroterma de 1500 W, dar care este foarte discreta, oferind un mod de functionare silentios. In principiu, producatorii sustin ca aceasta aeroterma poate face fata in vederea incalzirii unei incaperi de pana la 37 mp.

De asemenea, functia temporizator permite setarea opririi automate de la o ora pana la 9 ore pentru a putea dormi linistiti intr-o ambianta calduroasa si placuta. In plus, flacara functioneaza independent de functia de incalzire, astfel ca puteti folosi semineul in orice anotimp. Luminozitatea poate fi regalta in functie de preferinte. Efectul de flacara presupune un consum de doar 10 W. In plus, jarul si mulajul de busteni sunt proiectati astfel incat sa maximizeze efectul de flacara.

Semineul poate fi controlat foarte usor cu ajutorul telecomenzii din dotare ce ofera o interfata foarte intuitiva.

Dimensiunile acestuia sunt de 94.9 cm inaltime, 110 cm latime si 24.9 cm adancime, avand o greutate de 32 de kg.

In plus, acest model de semineu poate fi gasit in urmatoarele variante de culori:

Semineu TAGU Larsen Premium Walnut

Semineu TAGU Larsen Premium Walnut

Verifica disponibilitatea!

Semineu TAGU Larsen Pure White

Semineu TAGU Larsen Pure White

Verifica disponibilitatea!

Semineu TAGU Larsen Espresso Wenge

Semineu TAGU Larsen Espresso Wenge

Verifica disponibilitatea!

Prin urmare, TAGU Larsen Premium Walnut poate fi o alegere inspirata de semineu electric ce se integreaza usor in orice decor oferind un design deosebit. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si declara ca a fost o alegere foarte inspirata, caci produsul este unul de inalta calitate, cu finisaj deosebit si un design aparte. De asemenea au  mai adaugat faptul ca se monteaza usor urmand schita, iar flacara pare reala putand fi selectate inclusiv etapele de ardere. Il recomanda cu incredere mai departea si apreciaza raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TAGU Larsen Espresso Wenge

10

Calitate

10.0/10

Design

10.0/10

Functii

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Reglare intensitate flacara
  • Functie de incalzire, temporizare
  • Design deosebit
  • Potrivit pentu incaperi de pan ala 37 mp

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu