Semineu TAGU Frode Natural Oak cu Focar Electric PowerFlame, 23 inch, FM461-OA1 + 23PF1A | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Esti in cautarea unui semineu elegant, deosebit, pentru un decor aparte si inca nu te-ai hotarat? Ei bine, TAGU Frode Natural Oak poate fi o varianta interesanta de luat in calcul, dar nu inainte de a afla cateva informatii utile despre produs.

TAGU Frode Natural Oak este prevazut cu finisaje din furnir de calitate, raman de semineu fiind piesa de rezistenta a acestui model. Permite economisirea spatiului, beneficiind de o adancime de 25 cm, ceea ce il face ideal pentr o camera de zi, birou sau dormitor. In plus, presupune asamblare rapida si usoara, fara sa va puna in dificultate.

Produsul este prevazut cu functie de incalzire automata in fiecare zi a saptamanii, astfel ca il puteti folosi si ca sursa de incalzire in anumite situatii. Ofera un control precis al temperaturii datorita termostatului digital, evitand astfel risipa de energie. In plus, beneficiaza de senzor geam deschis ce protejeaza mediul inconjurator, oprind automat aparatul daca geamul este deschis, iar temperatura scade brusc. Pe display-ul LED puteti vizualiza toate setarile, care vor disparea dupa 60 de secunde.

Este dotat cu o aeroterma de 1500 W si desi este puternic, nu produce mult zgomot. In plus, este potrivita pentru o suprafata de pana la 37 mp.

Functia de temporizare permite setarea opririi automate de la 1 la 9 ore. Astfel, veti putea adormi cu semineul pornit, iar acesta se va stinge ulterior automat.

Efectul de flacara functioneaza independent de funcita de incalzire, astfel ca puteti porni semineul in orice anotimp. Luminozitatea se poate regla in functie de preferinte. Jarul si mulajul de busteni sunt proiectati pentru a maximiza efectul de flacara. In plus, puteti controla aparatul si il puteti selecta dupa bunul plac folosind telecomanda din dotare sa fie necesar sa va deplasati pana la el.

Modelul in discutie masoara 88.3 cm inaltime, 99 cm latime si 25 cm adancime, avand o greutate de 28 de kg.

In plus, este disponibil in urmatoarele variante de culori:

Semineu TAGU Frode Natural Oak

Semineu TAGU Frode Natural Oak

Verifica disponibilitatea!

Semineu TAGU Frode Pure White

Semineu TAGU Frode Pure White

Verifica disponibilitatea!

Semineu TAGU Frode Ash Gray

Semineu TAGU Frode Ash Gray

Verifica disponibilitatea!

Asadar, semineul TAGU Frode este o varianta interesanta, care arata foarte bine si cu siguranta va oferi un plus de eleganta locuintei voastre. Cumparatorii s-au aratat incantati de el si sustin ca arata foarte bine, se monteaza foarte usor/ De asemenea, apreciaza modul in care arata simulatorul de flacari, faptul ca este silentios, iar aeroterma o considera foarte practica. Prin urmare, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TAGU Frode

9.7

Calitate

9.8/10

Design

9.8/10

Functii

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incalzire automata, Termostat digital
  • Senzori geam deschis
  • Design elegant
  • Silentios

Cons

  • Lipsa sunet

Lasă un comentariu