Focar semineu electric incorporabil TAGU PowerFlame, 23″, 23PF1A | Review si Pareri pertinente

0
(0)

TAGU PowerFlame este o varianta de semineu electric incorporabil care va oferi un plus de eleganta locuintei tale. Poate fi integrat in mobilier, rame de semineu sau alte constructii oferind dand un aer aparate incaperii unde va fi montat.

Semineul electric TAGU PowerFlame este o varianta de semineu incorporat rezonabil ca pret, care dincolo de aspectul deosebit pe care il ofera, poate ajuta si la incalzirea camerei. Dispune de program de incalzire automata, fiind prevazut cu termostat digital, sezon geam deschis. Are o putere de incalzire de 1500 W, iar aeroterma pe care o integreaza este foarte silentioasa. Puteti activa flacara fie utilizand si functia de incalzire, fie fara ea. Flacara prezinta LED ultra luminos, care permite reglarea luminozitatii, iar efectul obtinut este destul de similar cu al unei flacari naturale.

Totodata, este un produs usor de instalat, atat in mobilier, cat si in rame de semineu din lemn fara sa fie nevoie de alte accesorii. Prezinta o adancime de doar 15 cm, ceea ce il face usor de integrat inclusiv in perete.

In acelasi timp, ofera posibilitatea de a seta un program de incalzire automata pentru fiecare zi a saptamanii, mentinand astfel un confort termic potrivit. In plus, controlul temperaturii se va realiza cu foarte mare precizie intrucat aparatul dispune de un termostat digital.

Senzorul geam deschis opreste automat semineul in cazul in care detecteaza ca geamul a fost deschis, iar temperatura a scazut brusc.

De asemenea, poate fi apreciat si la capitolul zgomot produs, fiindca este un model silentios, ce poate face fata cu succes unei incaperi cu suprafata de pana la 37 mp.

Temporizatorul permite programarea automata a momentului in care aparatul sa se opreasca de la 1 la 9 ore. In plus, fiindca flacara functioneaza independent de functia de racire, o puteti activa in orice sezon.

Pentru un control mai usor si mai comod al semineului, acesta vine la pachet si cu o telecomanda multifunctionala ce permtie realizarea tuturor setarilor dorite.

Focar semineu electric incorporabil TAGU PowerFlame, 23", 23PF1A review

Descopera oferta de astazi!

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 50.3 cm inaltime, 60 cm latime si 15 cm adancime, avand o greutate de 9.3 kg.

Asadar, semineul electric incorporabil TAGU PowerFlame este un model care arata foarte bine si care poate fi integrat usor in orice decor, inclusiv in spatii mai mici. Cumparatorii s-au declarat foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca produsul arata faorte bine, functiile din dotare functioneaza in parametrii optimi, iar aeroterma din dotare confirma ca este foarte silentioasa. Sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile sale, raportul calitate-pret fiind unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TAGU PowerFlame

9.7

Calitate

9.7/10

Design

9.8/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Programare incalzire automata
  • Termostat digital
  • Senzor geam deschis
  • Silentios

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu