Semineu samotat pe lemne STRONG, cu geam de sticla, 5 kW : Review detaliat

0
(0)

Semineul samotat pe lemne STRONG este un model care va poate asigura confortul termic de care aveti nevoie. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Semineul STRONG este un model care necesita alimentare cu lemne si est eprevazut cu tiraj natural. Este realizat din metal si sticla termorezistenta oferind un design rustic.

Prezinta o putere nominala de 5 kW si ofera un randament de 70%. Camera de ardere are un volum de 27 de litri. Intervalul de reincarcare este de aproximait o ora si jumatate.

Temperatura gazelor de ardere la iesire este de 330 grade Celsius. Necesita cos pentru fum cu o sectiune de minim 150 cmp si inaltime minima de 6 metri.

Dimensiunile acestuia sunt de 40.4 cm lungime, 94 cm inaltime si 39.5 cm adancime, avand o greutate de 42 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, STRONG este un semineu care functioneaza pe lemne si care poate incalzi cu succes o incapere. Cumparatorii au confirmat eficienta acestuia si s-au aratat multumiti de performantele obtinute. Sustin ca incalzeste destul de repede si au o experienta foarte buna cu el. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu