Semineu electric Nazarii mini Jasmine & Cristina Review si Pareri utile

0
(0)

Nazarii mini Jasmine & Cristina este un semineu electric ce ofera un aspect de flacara 3D fiind usor de integrat in decorul casei. Este un model interesant despre care vom discuta pe larg in materialul pe care l-am pregatit.

Semineul electric Nazarii mini Jasmine & Cristina beneficiaza de un design placut ce il face potrivit atat pentru o casa, cat si pentru un apartament. Imbina perfect stilul clasic cu cel modern, Totodata, imitatia focarului ofera o senzatie de confort.

Semineul are atat rol decorativ, cat si functional, putand fi utilizat si pentru incalzirea camerei unde este amplasat. Prezinta o putere de 2000 W si include doua trepte prin care puteti regla puterea de incalzire. Poate face fata cu succes unei suprafete de pana la 20 de mp.

Creeaza efect de flacara 3D foarte asemanator cu cel real. Totodata, trebuie sa mentionam ca aceasta functioneaza independent de functia de incalzire. Cu alte cuvinte, veti putea porni flacara in orice sezon. De asemenea, aveti posibilitatae de a ajusta intensitatea flacarii pentru o atmosfera cat mai placuta.

Dispozitivul integreaza termostatul de siguranta ce previne supraincalzirea acestuia. Timer-ul face ca aparatul sa se stinga singur confort intervalului prestabilit.

Puteti controla semineul fie prin intermediul panoului de control, fie utilizand aplicatia mobila. La fel de usor este in ambele cazuri.

Totodata, dimensiunile acestuia sunt de 86 cm inaltime, 108 cm latime si 24.5 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Semineul electric Nazarii mini Jasmine & Cristina este un model care arate bine si se integreaza usor in orice decor. Cumparatorii sunt fascinati de design-ul acestui si sustin ca arata foarte bine. De asemenea, a fost usor de instalat, nu a necesitat pregatiri speciale. Se descurca neasteptat de bine si in incalzirea casei fiind exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Nazarii mini Jasmine & Cristina

9.6

Calitate

9.6/10

Design

9.6/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Timer
  • Siguranta in utilizare
  • Incalzire
  • Efect flacara 3D

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu