Semineu electric Leon & Dionis Review si Pareri pertinente

Semineul electric Leon & Dionis este un model interesant care ofera un aer aparte locuintei voastre. Dar pentru inceput este important sa cunoasteti cateva detalii interesante pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Semineul Leon & Dionis beneficiaza de un design unic gratie efectului 3D. Forma constructiei si stilul contemporan, o fac usor de integrat in orice decor. Va permite cu ajutorul telecomenzii sau direct de pe panoul de control sa reglati intensitatea flacarii.

Totodata, poate fi folosit si pentru incalzirea camerei, avand o putere de 1500 W, timp in care pune la dispozitie doua trepte de putere. Poate face fata unei suprafete de pana la 15 mp.

Cu ajutorul functie timer puteti preseta activitatea aparatului pentru a se opri automat in maxim sapte ore.

Mai mult decat atat, ofera un mod de functionare foarte sigur, beneficiind in acest sens de sistem de siguranta pentru copii, protectie la supraincalzire, dar si protectie la supraincarcare.

Dimensiunile produsului sunt de 95.8 cm inaltime, 109.6 cm latime si 28 cm adancime, avand o greutate de 42 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, Leon & Dionis este un model de semineu electric care arata bine si se integreaza usor in orice decor. Cumparatorii s-au aratat incantati de el si sustin ca intr-adevar arata foarte bine. A fost usor de montat si confirma ca isi face treaba eficient si pe partea de incalzire. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Lasă un comentariu