Semineu electric Orion OFP-1702 Review si Pareri utile

0
(0)

Orion OFP-1702 este un semineu electric care se integreaza excelent intr-un design mai retro, imbinand excelent latura estetica si cea functionala. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare, dupa ce veti afla cateva informatii utile.

Semineul electric Orion OFP-1702 poate fi folosit si pentru incalzirea camerei. Este prevazut cu o putere maxima de 2000 W si pune la dispozitie doua trepte pentru reglarea puterii.

Acesta include un termostat reglabil prin care puteti ajusta temperatura. De asemenea, si luminile care impreuna cu colajul imita foarte bine focul natural, pot fi reglate in intensitate.

Se incadreaza foarte bine in incaperi amenajate intr-un stil mai rustic urmand acelasi stil. Dimensiunile produsului sunt de 52 cm inaltime, 41 cm latime si 27.5 cm adancime, avand o greutate de 5.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, semineul electric Orion OFP-1702 este un produs bine gandit ce imbina excelent utilul si placutul. Cumparatorii sunt multumiti de el si multi dintre ei l-au ales pentru partea functionala. Concret, sustin ca incalzseste multumitor camera, este usor de reglat si arata foarte bine. Flacara are un efect destul de realist, iar produsul in cauza este excelent pentru spatii mai restranse. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Orion OFP-1702

9.4

Calitate

9.4/10

Design

9.5/10

Functii

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incalzire eficienta
  • Termostat reglabil
  • Aspect placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu