Semineu cu bioetanol Homcom Gri 110x54x14.5 cm Review si Pareri

0
(0)

Semineul cu bioetanol Homcom este un model deosebit, realizat din materiale de calitate, ce ofera un plus de eleganta camerei unde este amplasat. Daca este o buna alegere si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat, dupa ce veti afla mai multe detalii.

Semineul Homcom imbina partea estetica si cea functionala intr-un mod armonios, oferind un plus de eleganta, dar si eficienta sporita. Acesta este potrivit pentru a incalzi suprafetede pana la 25-30 de mp, intr-un mod sigur si ecologic, fara a emite fum sau praf .

Este fabricat din otel inoxdabil de foarte buna calitate, ce asigura o buna rezistenta, inclusiv impotriva ruginii. Este prevazut cu arzatoare de 1.5 litri avand o capacitate totala de 3 litri. Dispune de suruburi si dopuri pentru a il monta si pe perete.

Camera de ardere ofera siguranta sporita impotriva scurgerilor de combustibil, iar produsul nu are nevoie de nicio autorizatie pentru instalare.

Dimensiunile produsului sunt de 110 cm lungime, 54 cm latime si 14.5 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, pentru cei ce sunt in cautarea unui semineu cu bioetanol bun, modelul pe care Homcom ni-l propune poate fi o varianta inspirata. Cumparatorii s-au declarat multumiti de el sustinand ca este un produs fabricat din materiale de foarte buna calitate, ce ofera un design elegant, dar si un bun randament, incalzind foarte bine incaperea unde este amplasat. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Semineu Homcom

9.7

Calitate

9.7/10

Design

9.8/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Randament bun
  • Design elegant
  • Siguranta in utilizare

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu