Semineu pe lemne Fornello Ekonomik ZAR, 7-8 KW, 930x460x460 mm, Ivory : Review si Pareri

0
(0)

Semineul pe lemne Fornello Ekonomik ZAR este un model folosit pentru incalzirea spatiilor inchise precum camere  de zi, birouri etc. Este o solutie practica si eficienta despre care vom discuta mai multe in cadrul acestui material.

Fornello Ekonomik ZAR are o putere termica de 7-8 kW si poate fi alimentat cu combustibil pe carbune sau lemn. Puterea semineului difera in functie de combustibilul utilizat, lemn sau carbune inferior lignit ori carbune brun.

Totodata, semineul este echipat cu regulator de aer ce regleaza intensitatea de ardere, culorile produsului fiind rezistente la temperaturi ridicate. Se amplaseaza pe podea si se integreaza usor in orice decor.

Dimensiunile acestuia sunt de 46 cm lungime, 93 cm inaltime si 46 cm adancime avand o greutate de 60 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, pentru cei ce sunt in cautarea unei solutii de incalzire a unei camere, semineul Fornello Ekonomik ZAR ar putea fi o varianta de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma ca isi face treaba bine. Incalzeste destul de rapid camera unde este amplasat, presupune un mod de functionare destul de usor si nu ocupa mult spatiu. Dupa parerea lor, a fost o alegere potrivita nevoilor sale si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Fornello Ekonomik ZAR

9.5

Calitate

9.4/10

Design

9.5/10

Functii

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Incalzire destul de rapida
  • Rezistent la temperaturi ridicate
  • Carbune sau lemn

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu