Semineu electric TSIFKK 21 2000W MDF Review si Pareri

TSIFKK 21 este un model de semineu electric ce poate crea o ambianta foarte placuta si calduroasa in confortul propriului camin. Poate fi o alegere inspirata, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Semineul electric TSIFKK 21 este prevazut cu o putere de 2000 W, avand capacitatea si de a incalzi camera unde este amplasat, nu doar de a o infrumuseta. Astfel, include si functia de incalzire punand la dispozitie doua trepte de putere – 1000 W, respectiv 2000 W.

Focarul ofera un efect de flacara foarte interesant si apropiat de realitate. Si mai interesant este faptul ca prezinta cinci trete de intensitate regland astfel flacara dupa bunul plac. Mai mult decat atat, include termsotat electronic necesar pentru functia de incalzire. Totodata, functia de programare saptamanal va permite sa presetati activitatea aparatului.

Produsul presupune un mod de functionare foarte sigur. In acest sens, include functia de oprire automata in cazul in care aparatul se supraincalzeste.

Puteti controla semineul direct din panoul de control de la nivelul sau ori puteti folosi telecomanda din dotare. Cea de-a doua varianta este mai comoda si nu mai necesita deplasare.

Totodata, este important sa mentionam faptul ca flacara functioneaza independent de functia de incalzire. Astfel, flacara poate fi pornita chiar si in sezonul cald pentru a va bucura de efectul sau placut.

Dimensiunile acestui model sunt de 80.5 cm inaltime, 98 cm latime si 27.5 cm adancime, avand o greutate de 28 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

TSIFKK 21 este un model de semineu electric care arata foarte bine si este usor de integreat in orice decor. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca produsul in cauza este exact ceea ce isi doreau. Incalzeste bine camera, ofera un design placut si creeaza o atmostfera linistitoare. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna a carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: TSIFKK 21 2000W MDF

9.6

Calitate

9.6/10

Design

9.6/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Termostat reglabil
  • Functie incalzire
  • Siguranta in utilizare
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu