Semineu electric Art Flame 3D Arthur white si Galileo gold cu lemne Review si Pareri utile

Art Flame 3D Arthur white si Galileo gold este un semineu electric ce ofera un efect de flacara foarte placut, apropiat cu cel real. Este usor de integrat in decorul locuintei si nu presupune mentenanta dificila.

 

Semineul electric Art Flame 3D Arthur white si Galileo gold cu functia de incalzire

 

Semineul electric Art Flame 3D Arthur white si Galileo gold imbina excelent partea estetica si cea functionala. Flacara functioneaza independent de functia de incalzire, astfel ca cea dintai poate fi pornita si in sezonul cald. Puterea semineului este de 2000 W, functia de incalzire putand face fata unei suprafete de pana la 20 mp. Totodata, ofera doua trepte de putere adaptabile in functie de nevoi.

Prezinta un design original cu elemente architectonice cu origini artistocratice. De asemenea, asigura un mod de functionare sigur, tocmai fiindca nu genereaza flacari, putand fi amplasat oriunde. Puteti porni semineul atat din telecomanda, cat si prin intermediul panoului de control.

Mai mult decat atat, functia timer va permite sa presetati activitatea aparatului pentru urmatoarele 8 ore.

Efectul 3D de flacara face ca aceasta sa aiba un aspect cat se poate de natural. Intensitatea flacarii poate fi reglata foarte usor folosind telecomanda sau panoul de control.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 85 cm inaltime, 95 cm latime si 30 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Semineul electric Art Flame 3D Arthur white si Galileo gold poate fi, fara indoiala, un model deosebit de elegant care se va integra cu usurinta in orice decor. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca arata minunat si este la fel de eficient si pe partea de incalzire. Ofera un aspect aparte si creeaza un mediu calduros si primitor. Este usor de setat, fie prin intermediul telecomenzii, fie direct de pe panoul de control. Il recomanda si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Art Flame 3D Arthur white si Galileo gold

9.6

Calitate

9.6/10

Design

9.6/10

Functii

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design elegant
  • Efect flacara 3D
  • Timer
  • Termostat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu