Semineu Marina Plus, Dimensiuni 1000x1035x300 mm Review si Pareri utile

Semineul Marina Plus este un model deosebit ce ofera un plus de eleganta locuintei. In plus, prezinta rol dublu, atat functional, cat si decorativ, fiind usor de asortat cu restul pieselor de mobilier.

Semineul Semineul Marina Plus ofera siguranta in utilizare fiindca nu generaza flacari. Poate fi inchis, deschis manual sau din telecomanda, ori chiar programat pentru inchidere folosind functia timer.

Datorita functiei de incalzire, aparatul poate asigura si incalzirea camerei unde este amplasat. Efectul 3D creeaza o flacara foarte asemanatoare cu cea reala. Intensitatea flacarii poate fi si ea reglata folosind telecomanda din dotare.

Datorita termstatului de siguranta integrat, semineul va fi oprit in cazul in care incepe sa se supraincalzeasca.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 100 cm inaltime, 103.5 cm latime si 30 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, semineul Semineul Marina Plus este un produs foarte elegant, care poate fi integrat usor in orice decor si care, cu siguranta, nu va trece neobservat. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de el si sustin ca arata minunat, este foarte stabil si se incadreaza perfect in living-ul lor. Montajul a fost putin mai complex, insa s-au descurcat, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul caltiate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Marina Plus 

9.6

Calitate

9.5/10

Design

9.8/10

Functii

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Functie de incalzire
  • Timer
  • Efect 3D

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu