Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona colt Review si Pareri

ECOFLAME PRO – Lisabona este un semineu electric care se amplaseaza pe colt, disponibil intr-o gama variata de culori. Ofera un design elegant si un mod de functionare optim, dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare cateva informatii utile.

Semineul ECOFLAME PRO – Lisabona combina eleganta liniilor clasice cu cele ale stilului modern, oferind un design impunator si modern, usor de integrat in orice decor. Prezinta bordura masiva sculptata in stil clasic sustinuta vizual de doua baghete ornamentale paralele. Finisajul este realizat din vorpsire multistrat, iar asamblarea se efectueaza in cativa pasi simpli, fara sa fie nevoie de echipamente speciale.

Ofera mai multe optiuni de culoare pentru flacara: Clasic Wild, Blue Topaz si Ametist. Include termostat cu afisaj LED inteligent ce permite setarea temperaturii dorite, astfle ca termostatul va porni si opri caldura pentru a mentine temperatura dorita.

Functia auto-hide permite eliminarea imediata a functiilor semineului de la nivelul afisajului digital. Cu functia de programare puteti seta aparatul pentru a functiona pe zile si chiar si pe ore. Senzorul Open window deconecteaza automat aparatul in cazul in care deschideti o fereastra sau un geam, prevenin risipa de energie. Functia de temporizare permite setarea intervalului de functionare, intre 30 de minute si 9 ore.

ECOFLAME PRO – Lisabona ofera efect 3D de flacara ultra-luminoasa cu un consum de doar 10 W gratie tehnologiei LED. Si bustenii au un aspect foarte natural, fiind realizati tot in format 3D. Flacara functioneaza independent de functia de incalzire, ceea ce inseamna ca puteti folosi semineul pe tot parcursul anului.

Prezinta o putere de 1500 W si poate incalzi o suprafata de pana la 37 de mp. Dimensiunile acestuia sunt de 95 cm inaltime, 110 cm latime si 87 cm adancime, alaturi de o greutate de 30 de kg.

Este disponibil in urmatoarele variante de culori:

Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona colt white

Verifica disponibilitatea!

Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona colt black

Verifica disponibilitatea!

Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona ash grey

Verifica disponibilitatea!

Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona colt wenge

Verifica disponibilitatea!

Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona colt cherry

Verifica disponibilitatea!

Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona colt walnut

Verifica disponibilitatea!

Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona colt vanilla antique

Verifica disponibilitatea!

Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona colt vanilla

Verifica disponibilitatea!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui semineu electric elegant si modern, ECOFLAME PRO – Lisabona ar putea fi o alegere excelenta. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si sustin ca arata minunat. Flacara arata similar cu celei reale, iar produsul se descurca excelent si pe partea de incalzire. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: ECOFLAME PRO - Lisabona colt

10

Calitate

10.0/10

Design

10.0/10

Functii

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Design deosebit
  • Reglare culoare flacara, intensitate
  • Functie incalzire si senzori speciali
  • Programare pe zile, ore

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu